MOAHAHAHA

Ledigheten är slut. Dags att ställa väckarklockan igen. För somliga har det varit härligt att få koppla av och ladda om och det känns som att man vill leva så i evighet. För andra är semestern mer vånda och ångest för att man inte haft möjlighet att verkligen koppla av och ha det bra.

För de flesta ligger det någonstans mitt emellan. Att vara ledig är härligt, men i längden vill vi ha struktur och göra något nyttigt. Ändå kan det vara bra med några tips på hur du lättast kommer igång och tar dig igenom omstarten när vi går mot ljusare tider.

 

 

♥ Prata gärna med familjen också om hur de har upplevt helgerna och ledigheten. Alla ska ha en god möjlighet till vila och positiva upplevelser, så det blir en bra utgångspunkt för att planera nästa år. Om någon inte är helt nöjd så är det bättre att säga det nu istället för att avslöja det senare.

♥ Fokusera på det som är roligt med jobbet. Arbetsuppgifterna, en resa som väntar, goda resultat och inte minst jobbarkompisarna.

♥ Jämför dig inte med alla andra som varit på fina resor, fått dyra julklappar, bara ätit god mat och levt som kungar hela ledigheten. Det är nämligen oftast inte sant, men om någon delar med sig av något positivt från sin semester, gör vad du kan för att njuta med dem.

♥ Känns det verkligen inte roligt och du får till och med ångest, så är det kanske dags att utvärdera om du ska försöka byta arbete.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0