Gott slut alla mina vänner :D

Gott slut och gott nytt 2013
Det nya året blir vad ni gör det till ;)
Puss å kram


Hej där!

 
 

Tjääna!!

Jag ligger på soffan under sovsäcken :O förkyld som bara den. Jag försökte slå bort bacillerna men det gick mera dåligt. Nåväl god fortsättning gott folk, hoppas ni är snälla & glada tar hand om varandra and so on. Det är ganska skönt här hemma i våran ensamhet klart att man saknar mormor alla jular man varit med om men life goes on liksom. Jag kan bara göra allt gott för mina nära och kära å mig. Här får ni en fin bild från våran inglasade balkong. Hela vintern är som ett vykort :)


Lite bilder :)

God jul!


:D


Så fina blå ögon ;)

Hallååååå hur är läget då? Här är det dåligt, men talar man om et så blir det bara värre :P
Visst är det en fin bild? På min dröm man med blå fina ögon ;) hehe vi var å kolla the hobbit i söndags i 3D den var faktiskt väldigt bra, effekterna med 3D gör nog sitt :D i övrigt gör vi väl inte så mkt. Bakar, rullar köttbullar, inhandlar julklappar å div mat... Inget av det har jag gjort och tänker inte heller. Men lika glad är jag för det trallallala.
Julen kan komma å den kan gå jag vet liksom inte vart det mysiga i det hela försvann :( måste ha tappat bort det. I alla mina 30 år har jag sett framemot juletider, helt ärligt så kvittar det om det så vore påsk nu. Voj voj, nå jag ska söka fram den här, återkommer om jag hittar. På jobbet går det väl sisådär den ena svårare än den andra, skämtåsido men livet är tydligen inte så lätt. Fast det beror väl på vad man gör det till ;)
Ciao!!


=D

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Kort och gott TJA!! :)

 
Ojojoj så duktig pigan har varit idag, fy farao vad rent det blir när jag är på riktigt bra skrubbhumör ;)
 nöjd, folket ska vara av att ha mig, passa er för dryga kommentarer att jag är en ond människa för det slår bara tillbaka till er själv...pilutta er faktiskt.
I övrigt förutom att jag börja före 5 :O så har jag hunnit sluta ;), vart på samtal med skolan till tandis med lillan och ska bara greja lite här hemma sen somnar jag stående :P
♥ Hoppas ni mår bra alla ♥
PÖSS PÖSS PÅ LJUMSKEN
 
 

Hej hopp

Jag sökte lite kläder på nätet men det spåra ut så nu söker jag efter självlysande grejer ;)
Nämen det här hade ju inte vart helt fel när man vaknar upp på ett hotellrum och det är bäcksvart 
man behöver hitta toan å dess funktion när man är som mest snurrig :P 
Jäjä det löser sig, allt blir bra ;)
Har varit hemma med sötis idag hon har varit sjuk i helg febrig å snorig. Inge feber idag men rinniga ögon.
Imorgon blir det skola för henne. Hon har ju varit ledig fre-mån herremingud hon missar ju allt roligt.
Fast hon har haft det bra i helg oxå ♥
Well well ha en fortsatt trevlig kväll alla ni :D
 

 
 

Skååååål!!

I helg har vi varit i Skeå med mitt fina jobb. Trots allt som händer till och från så trivs jag, alltså kanske inte nu för att gratis e gott å vi åker iväg på nått sånt här. Jo det är väl kul och funkar alla gånger ;) men kul att få vara en del av något känna sig uppskattad och behövd. Vissa dagar går liksom upp och vissa ner men så är det väl med alla jobb?! Försöker se det positiva i allt och göra det bästa i alla lägen. Jag tycker ju om att jobba och slita göra rätt för mig helt enkelt :P nåväl lite bilder på outfit en brast ut -nämen vad naken du är ;) Haha naken? det tål ju att tänkas på om man jämför alla "småtjejer" som springer med kort kort och fryser rumpan av sig tex :P Pöss pöss alla ni!!


RSS 2.0