Haha

Ungefär såhär ser jag ut ;) 
Och mina ben måste jag förlänga eller nått för jag sitter med ratten i famnen :P 
Jag fick en "klagan" idag (eller har ju fått miljoner påhopp) men -va har du tagit körkort för att bara köra "EPA-traktor" :O men vad f-n jag börjar ju trivas bra med lilla blå : D 
Hoppas ni mår bra :* 

Tom i huvet :-P


Haha här får ni nått roligt :-D säg det å tänk det och du garvar ihjäl dig ;) 
Allvarligt, det behövs lite glädje nu i dessa tider. Hoff orkar inte gå in på detaljer men det blir vad det blir, eller  jag är vad jag gör, och blir aldrig vad jag borde...!? 
Hoppas ni underbara människor mår bra :-D pöss pöss 

:-D

Jomensåatt :-D 

SAIK

Vi var på hockey igår, Skellefteå kraft arena!! Kan säga att det var ett bra tryck på läktaren...vi hamna bredvid ett ca 50-tal killar alla hade the local store märke på deras t-shirts och kan säga att dem hejdade på rejält. Dyrgrip höll för öronen så fort "ledar-killen" ställde sig upp :-D Det var typiskt att dem var just denna match men samtidigt var det ju riktigt kul...glädje om inte annat. Jag älskar att le och vara glad :-D Ha en skön söndag!! Puss och kram alla fina!! 

Nu smäller det!

Hej hallå...tror mina tankar har fel frekvens just nu. Bara olycksstatistik, unga män, alkohol ja trafik och en jädra massa bilar ;-) 
Nåväl åkte med buss från A-jaur till Skeå idag, så nu ladda batterierna till måndag. Jag är otroligt nervös, men jag har haft en otroligt bra körlärare så vi får hoppas att jag levererar :-D. Skiter det sig så är det ju inte hela världen. Det finns dem som har det värre än om det skulle bli lite tokigt på måndag. Nåväl när vi var och handla på Ica, så sa jag precis innan jag klev ur bilen...nu smäller det. Ja ni vet kvinnlig intuition ;-) nämen det var en bil som körde ner en hel vägskylt...pang poff platt fall ner med skylt i backen och bilen på. En liten sprätt kom ut ur bilen, varav mina tankar fick upp teori/statistik/forskning om unga män och deras omogna hjärna ;) Nåväl vi gick in på Ica, vet ej vad som hände efteråt...men sen när vi kom ut igen då var det precis som att två bilar hade krockat...lite längre bort än vägskylten som blivit mosad. Det kanske skrivs om det sen...  
Nu ska jag sova, har varit en tuff dag. En lite ledsam dag att lämna fina A-jaur och allt där till. 
God natt alla!!! Yeah massa bilder ;-)


RSS 2.0