:-D

Här slutar Internet

Du har nu kommit till den allra sista sidan på Internet. Vi hoppas du gillade surfningen. Nu är det hög tid att gå ut och leka.


Förslag på vad du kan göra utomhus:

  • Gå en sväng. Dvs. använd benen att röra sig runt i terrängen. Kan även kallas att spatsera.
  • Jogga lite. Dvs. att använda benen att röra sig runt i terrängen snabbare än när man går. Om du joggar fort kallas det för att springa.
  • Cykla runt och kolla på den fantastiska naturen i äkta 3D! Stanna cykeln av och till och känn på träden och stenarna.
  • Om det är varmt i vattnet där du bor, kan du ta en simtur. Detta bör du däremot inte göra om du inte kan simma. Då kan du istället göra något som kallas för att bada.
  • Besöka någon du känner.

HTTP 101 - Ha en fin dag!
Hälsningar från Internet

Hitta denna på FB :-D 


Tjosadrosan och alltihop :)

Jag lever, allt går fint som snus. Faserna satte jag ju tidigt, denna vecka ska vi ha klarat 10 repetitioner, jag har satt 4 st. Körningen går bra, fast jag själv tycker ju inte det blir perfekt :P -Alltså du förstår ju int hur bra du äe... Oki oki den här biten med att jag är bäst, vet ni väl att jag inte är så som person. Alla är lika mkt värda och tro inte att du är nått å så :P Nåväl hoppas ni mår bra :*
Min fina familj var på besök i helg. 
Fast kan säga att stora Volvon gick då inte att köra, den är ju så "tung" att få fart på :P haha 

He gå ju bra!!


He gå ju bra he där, he fixar du lätt tjäjjen piece of kakee ;) På söndag ska vi ha satt FAS A-F jag blev klar med tre av dem igår och F fasen imorse. Nu har jag ansvar för att min syster sätter det och den andra tjejen som är från Giron blir att jag hjälper. Lillasyster har även handlat och lagat go middag till vi :P i övrigt så känns det både bra och dåligt men vi har en diskussion med körskolan om det som är lite sämre. Lägger upp en bild på tex SNORSEGA datorer :O en  bild säger mer än ord ;) Godnatt alla ni :D Solstrålen

Överraskande nog är kära syster här <3 nu kör vi haha ;) Vi äter lunch som små elever på bamba, middag i biblioteket. Sover i rummet solstrålen (moi) i våningssäng och lillasyster självklart högst upp :P Vi delar kök och allmänna utrymmen med grispellar ;) skämt åsido än så länge är det ok. Här i Norrbottens charmigaste kommun (sägs det) klipper dem gräsmattan mitten på oktober :D och man förvånas hur enkelt det är att hitta här, fast det beror nog på att det är så litet kanske :P Lite knas är att för syns skull har dem märkt nycklar med rumsnummer, MEN det är ingen ordentlig låscylinder bara enkla innerdörrar så alla nycklar går överallt >:-( nu önskar jag er en fin dag!!! 


Tycker inte om att vara själv :/


Hej det värsta med att vara ensam är att det inte blir så mkt till sömn :( jag vet är lite prillig men så är det :P nåväl tur att det är fredag och jag får väl sova till helgen. Ha det gött!!! 

Hoff!!Tänk er en obekväm känsla i magen konstant hela tiden... Liksom att det gör ont, ni mår illa, det vänder upp och ner och du kan inte intala dig att det är bra...fastän du försöker lura hjärnan och magen så vinner det över dig ändå. Säger bara hoff hoff hoff. Hoppas ni känner er bättre :* 

Välkommen snö!!Såja nu har våfflan vinterpjucks på sig ja å lilla blå oxå så nu är det bara för snön att falla :D Gråt inte ni som inte tycker om vintern det har ju varit en riktigt fin sommar och höst som man kan leva länge på ;) nåväl godnatt alla fina :) 

Pöss pössTGIF!!! Och pöss på er alla fina <3


Åhhhhh

Meeeen underbara kollegor man ändå har, thihi ;)
Som uppskattning på att jag fejjar och bakar m.m
så fick jag ett presentkort i mina händer idag, så tacksam!!
Over and out :P
 
 

Häj häj...

 
 
 
 

RSS 2.0