Våfflan (som fö har börjat knacka?) är ful...

img_8190 (MMS)

Våfflan (som fö har börjat knacka?) är fullpackad med dynga, hehe nädå det är packning av allt möjligt. Så mkt packning så lamporna lyser upp i trädtopparna :O jupp jupp lite bakhäng sådär. Vi drar till fjällen, fest hela kvällen nanana naaaj vi drar till Kai <3 Ölen var iaf viktigast att få med. Fy farao vad full och odräglig jag ska bli hehe igen skojsa bara. Ha det!  PUSS PUSS!


Idag då :)




Är grymt sugen på öl :D
Längtar till sommaren fast ändå vill jag njuta av våren fullt ut.
Saknar alla mina nära och kära ♥
Oj vad jag vill ha långt hår hehe skojsa bara ;)

Haha :)


Min fina gremlins ;) Grrrr...morr :P Idag ...

img_9822 (MMS)

Min fina gremlins ;) Grrrr...morr :P Idag har jag jobbat samt vart hos tandis med liten. Inte mkt mer :P hoppas ni mår toppen. Poss poss!!


Vi var på turné igår :)

Nämen halloj igen :P jag har lite fler bilder från gårdagen men börjar med dessa :O Det var inte mkt till sol men vi var ut en sväng igår, skönt! Bilden på namnskyltar kom dit för att jag nyligt betalat räkningar och dem liksom finns där i lådan ;) En påminnelse om mitt forna jag hehe nämen det diskuterades om namnskyltar för ett tag sen kom bara å tänka på dessa. Usk:a jao det var det som jag pluggade till på gymnasiet. . .å se nu en simpel lokalvårdare :P


Heeeeej bloggen ;)

Parfymsnack idag då :P


Haha ni kan ju gissa vilken det blev ;)
Jag har funderat hit å dit på vilken parfym som jag ska köpa, igår efter jag köpt en så kom jag fram till att jag ska nog gå och köpa mig en till :O
Pengar vad är det liksom, måste ju vara fin i håret och lukta gott fastän bilfan sluta på 18 tusen!!!!
Hursomhelst det är lite svårt det här med parfymer, jag tog den enkla (fega?) vägen och köpte likadan som jag haft flera år nu. Eller har ett gäng hemma men jag ändrar väl mig när jag ska ut på krogen eller nått :P men min dagliga är dkny- be delicious. Det var dessutom kampanj på den så jag fick 50ml för 425 ist för 579:- :D

Vad är det för skillnad på eau de toilette, eau de parfum och eau de cologne?
Skillnaden är koncentrationen av doftämnena.
Doftkoncentrationen är: parfym 18-40%, eau de parfum 15-20%,
eau de toilette 7-14% och eau de colgne 3-7%. Ju svagare den är desto kortare tid sitter den. Ju starkare den är desto mindre behöver man applicera.

Jupp jupp det var allt för denna gång. Ha det bra och dofta gott pöss!!




Några strån blev kvar :O


Dagen blev inte som planerad men det löste nog sig ändå.
Jag gör det jag ska och måste och det blir nog hur bra som helst ;)
Del 3 i att ha barn :P nämen allt löser ju sig på ett eller annat sätt.
Jag var till frissan iaf och joo sötis har nu mkt längre hår än mammsen :O
Några strån blev kvar :O
Well well plikten kallar. Ha det bäst!



Klipp klipp

Hejdå längre håret, hej kortfrisyren :P Jag ska iväg till frisören på lunchen (om jag tar mig dit) jag ska snagga mig :O Nä får se hur jag väljer att göra. Men en lätt frisyr känns som välkommet, och hur kort det blir får jag se. Spännande spännande :D för när det handlar om pengar vad är väl 420 (?) i förhållande till 17 papp jo en fis i rymden. Jag menar jag måste ju vara fin i håret fastän jag är deprimerad ;) sist jag var hos frissan var typ innan julbordet, för att vara exakt 8 dec!!? Så jag har minsann sparat på att inte gå hehe :P Tjing tjopp!!


Del 2 i att ha barn ;)

Som sagt man vet aldrig vad som händer när man har gullungar :P
For till jobbet, var taggad för en dag med härligt folk eller nått.
Oftast K som för till dagis, just för att han åker sverige runt när han jobbar :( så det är bättre att jag börjar/slutar tidigare så länge vi har koira här hemma honden ni vet.
Jag har svar på VARFÖR vi har han oxå ;)
Hursomhelst så ringde han å sa att pigan var varm och snorig. Jo hon har hostat hela natten men jag ignorera det, tänkte att det inte var så farligt. Men jupp bara att åka hem. För givetvis skulle K till abbbisko så han kunde inte va hemma. Där har ni en till story till att suga på.

Ja varför vi har honden då, men självklart för att han är så go speciellt när han äter bajs,
fy farao älskar verkligen när han är som besatt UUUÄCK mer kommentarer om han är överflödiga :P

Och sist men inte minst toppar vi detta blogginlägg med att våfflan fortfarande är inne på verkstan, den är liksom i bitar eller nått. Väntar på att få delar så dem kan skruva i den.
Håll i er...SJUTTONTUSEN, ettsjunollnollnoll, 17000 ska dem ha för bilhelvetet.
Kan ju säga att jag inte skrattar direkt över våran fitt-ekonomi som just nu inte är annat än åt pipan.

Må ni vara på bättre humör, fast helt ärligt så bryr jag mig inte...kanske sen.




Tja :)


Provar blogga på nytt

Bloggade via mobilen igår men det gick inte, så provar lite snabbt nu. Det var en vänlig själ som fråga vad man ska med barn till !? Kan svara just idag på att för att man aldrig vet vad som händer :P att man vaknar tidigt på förkvällen av att sötis inte kan sova, hon får komma till våran säng. Jamen sen vaknar man sådär vid 4-tiden av att det hänt en olycka i sängen våran. Man blir påmind om den stora mängd oboy hon drack ngt sent :O bara att riva upp hela sängen och tacka gud att madrassen klarat sig än en gång, bara en rad massa annat som är pissevått :( Ögonen går i kors men allt funkar bara man vill :) Jupp jupp självklart har jag en hel roman om varför man ska ha barn men liten story såhär på morgon till er kära läsare. Jag ska förresten till tandis 8.40, förhoppningsvis sista behandling av rotfyllning. Jag skulle en sväng till jobbet före, men vem tackar en om man stressar? Så jag börjar lite senare, det får funka det med. Pöss!


Befrielse :)



Migrän är en av våra vanligaste folksjukdomar. Det är inte helt klarlagt varför vissa människor får migrän, men det finns teorier om överkänslighet i hjärnan där ett komplicerat samspel mellan hjärn- och blodkärlssystem kan ge upphov till smärta. Zomig Nasal är specifikt utvecklat mot migränhuvudvärk. Läkemedlet bidrar till att huvudvärken och andra symtom som illamående, kräkningar och känslighet för ljus och ljud försvinner eller lindras. En nässpray kan vara att föredra för dig som upplever illamående och kräkningar vid migrän”

Zomig Nasal hjälper endast när huvudvärken har börjat och kan inte förhindra en attack. Man kan inte ta Zomig Nasal i förebyggande syfte. Hur snabbt läkemedlet verkar är individuellt, men Zomig Nasal ger ofta snabbare effekt än tabletter mot migrän eftersom läkemedlet inte behöver ta omvägen via magen. Vissa patienter erhåller lindring av huvudvärken redan efter 15 minuter. Max effekt uppnås inom två timmar.


Åh, ett sprut för hundra spänn och det blir skitabra efter ett tag ;)
Nämen allvarligt den må vara dyr men den funkar när man tar den i tid,
eller jag borde ta den redan klockan 6 när jag vakna med huvudvärk
men fan att snåltarmen kopplar in och tänker att nja det är ju så dyrt eller nått.
Jag tog den senare men hade jag inte tagit den alls så hade jag säkert varit sängliggande ännu, nu har jag ändå vart igång sen 13.30 så lite har jag fått ta del av denna söndag.
Men har inte tagit mig ut, har bara skickat iväg sambon å hämta en maskin och sötis får träffa lite folk än en gång han är otroligt underbar ♥
Men jag får så dåligt samvete när det blir såhär ont :(
Jag vet inget att göra åt, det blir ju bra sen när man tar den svindyra medicinen. Men vi skulle ju fa ut med skotern idag och hitta på massa mys.

Jag har drömt otroligt knasigt nu på fm när jag sovit. Medicinen slår säkert in i hjärnan och beter sig ;) Sötis låg och sov i farfars bastu i finland, hon hade sådär mysigt med täcke och kudde???
Samt att vi var i Tällåsen och där körde MS med sin röda bil och släp över en hängbro han drog med PE:s skortbil samt hans andra bil i vattnet. Fick världens utskällning över att MS har gjort fler saker än så att PE minsann skulle prata med oss om det.
Ja ni hör ju ni fattar säkert inte ens hälften av vad jag skrivit så sjuk dröm var det
Hahahaha :P

Pöss på er!!

Skräll!!

Ojojoj vad fint väder det verkar vara när man läser FB ;) själv så ligger jag under täcket och guess what? Huvudvärk :( Har tagit dyrmedicinen får hoppas att det hjälper. Jag ska till riktiga doktorn men kan trösta mig med en söt liten doktor som hjälper mig. Hon babblar en hel del, men undersökningen gick bra ;) Hatar dessa dagar :( Var det massa choklad som jag åt igår som utlöste det, eller mensen jag har, allt folk som jag träffa igår, all disk som vi somna ifrån VAD ÄR DET SOM UTLÖSER DETTA ONDA?! Jag ska hoppa i duschen se om det blir bättre. Ska bara avsluta med att jag har världens bästa sambo som bara är helt klart underbar och bäst. Hoppas ni mår bättre


Kvitter kvitter ;)


Har faktiskt länge tänkt att prova det här med twitter.
Har en sambo som alltid kommer med massa viktig info från twittrare ;)
och det var en på jobbet som fråga om jag är inne i den svängen.
Så nu är jag det, men får se om jag blir en aktiv en som kvittrar hit å dit ;P
Jag återkommer om jag blir klokare, ska bara hitta några till att "följa".
Idag har jag tvättat kläder, vart hos mormor, samt lite 40-års fikande inte så mkt mer än så händer i mitt glammiga liv :P
Nu ska jag sova i brist på energi att göra något riktigt roligt.

Pöss pöss!

Godmorgon alla ni!!



Önskar er en fin dag :D

Några timmars sömn :O

Sötis som vakna och givetvis somna hon om nu...men jag är uppe. Såååå skönt med fredag men gah vad trött :( Nä då föredrar jag att somna till Bolibompa ;) Önskar er en superfin dag ta hand om varandra puss igen då :P


Godnatt :)

Egentligen ingen ide att lägga sig, ska ju upp snart :O men nån timmes sömn vore kanske bra. Hoppas morgondagen går fort iaf, helgen du är otroligt efterlängtad :D Pigan har maskerad med dagis imon så hon är nöjd. Herkulesplanet är ännu inte funnet :( det kom uppgifter på att det är hittat och alla 5 döda men dem drog tillbaka uppgifter. Dem har slutat leta med helikopter iaf fortsätter sökande till skotrar etc. Jaja Godnatt alla ni :)


Tja!! :D



Lite skön sång bju jag på :P

Förresten vet ni hur många norrmän det krävs för att tappa bort ett herkulesplan?
-jo 5st hehe

Nädå månntro vad som hänt?? :(

Pöss pöss det var allt för denna gång :P


Klipp klipp :P

Bokade en tid till frissan nästa vecka på torsdag :D Det var faktiskt länge sen som jag klippte mig, och jag trivs ju ändå i kort. Så det blir nog bra ;) Imorgon blir det att vakna tidigt (igen) usch tycker inte om sambons turer till gällka well well inte mkt att göra åt. Sova får man göra i graven...idag stämpla jag in innan ventilationen gick igång :O kan säga att det är okristligt tidigt. Nästan fulla 8 timmar (30 rast) å jag hade tandis 13.30 så det är ju bara å räkna ut resten själv ;P Hoppas ni mår bra pöss på ljumsken :*


?!

Detta skrev jag i maj förra året:

"Dem nämnde på nyhetsmorgon att det är "vm i fördommar" över
Azerbaijan som vinnande land och huruvida det kommer att bli.
Har dem ens hotellrum till alla som kommer?
Men hey det är ju skit kul att "fattiga" länder kommer långt utan att betala in sig
dem satsar ju en hel del på detta jippo...och får till det bra ändå :)"

Och detta sägs på nyheterna:

Schlager-EM-arrangören Azerbajdzjan anklagas för att tvångsvräka människor inför musiktävlingen i maj.

Flera bostadskvarter i huvudstaden Baku ska rivas för att det nya, ultramoderna konserthuset Kristallhallen ska få plats. Enligt människorättsorganisationen Human Rights Watch har myndigheterna pressat hundratals människor till att acceptera "otillräcklig" kompensation för att lämna sina hem.

Azerbajdzjanska myndigheter nekar.

 

-Orsäkta orsäkta du måste flytta på du vi ska bygga lite arenor å grejs hära ja å dära oxå :P


TANDIS :(

Jag övar mig inför mitt tandläkarbesök imorgon :P Vill inte, well well ni kan den där biten vad jag tycker om detta :O men det är fan inte roligt när duken dem sätter får nå slags baksug och man inte kan andas eller nått, lätt panik över döden :P Hoppas ni mår bättre!? Förresten ska jag klippa mig eller ska jag klippa mig????


Lite humor såhär på kvällen :P



I övrigt har min dag varit såhär:

Helgen i bilder ;)










Oj det blev fredag och det blev kväll den 3: dagen :P och helgen tog slut eller nått
Hoppas ni mår bra :)

SMS-inlägg

img_6505 (MMS)


Vid tretiden :P

Nämen jomen så att, om man kanske skulle driva bort lite andar eller nått ;) Pigan har återigen vaknat såhär mitt i natta ?? Å när man själv är så pigg ja det är väl lika att blogga :O man hinner som somna till just innan man ska kliva upp eller nått. Snacka om störd sömn :( hursomhelst har tandfen besökt oss inatt, pigan är så stolt när hon tappar tänder :D Hungrig blir man oxå när man blir väckt, snacka om att äta natt-macka hehe nä provar med ett glas vatten, dämpa värsta smärtan när det knyter i magen. Puss puss hoppas ni drömmer sött :)


Tillbaka på jobbet :)


Halloj önskar er en fin dag ♥ gubbe frisk, sötnöt frisk, nya friska tag SKÖNT!
//xoxo Pigan

Sööööööt :)


Månntro vem hon liknar :P



Dagens roliga :)


Tänk er ett samtal mellan norr och söder, närmare bestämt gooaetland (eller nått ;))

-Hej
-Hej
-Due ville anmeala dig?
-Ja
-Vad heater due?
-********
-Har du nåååge efternamn? (ja vad svarar man nä här uppe i norr räcker det med förnamn :P)
-*******
-Oj det leat saaaamiskt.
-Nä finskt.
-Vi hittear intea dig, äer det nååågen due jubber mead?
-Ja nog finns det en hel del människor :P
-......, ....., ......, äer det nåågen due kännear igen?
-Ja, men om jag inte finns så kan vi låta det bero.
-näe vi ska nog löesa deatta.

.......................samtalet fortsätter..................

Det blir nog bra, men jag tycker om sådana här samtal som jag sen kan skratta åt för att
deat leat såå roooligt ;)

Ha det bäst! Nu ska jag ta hand om stora och lilla sötnöt samt besten här hemma.



SMS-inlägg

img_7477 (MMS)


Ha en bra dag :)


Jag och min älskade syster ♥








Helt annat...



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tjeeena tjeeena :)

Min sambo tycker att jag är knasig som kommer springandes till köket där han satt, iklädd med detta...hm jag fattar inte varför. Det är väl fullt normalt att studsa omkring här hemma en lördagsmorgon!? -vad har du ätit för piller frågar han ofta mig :P hehe ha en bra lördag alla knasisar ;)


RSS 2.0