MOAHAHAHA

Ledigheten är slut. Dags att ställa väckarklockan igen. För somliga har det varit härligt att få koppla av och ladda om och det känns som att man vill leva så i evighet. För andra är semestern mer vånda och ångest för att man inte haft möjlighet att verkligen koppla av och ha det bra.

För de flesta ligger det någonstans mitt emellan. Att vara ledig är härligt, men i längden vill vi ha struktur och göra något nyttigt. Ändå kan det vara bra med några tips på hur du lättast kommer igång och tar dig igenom omstarten när vi går mot ljusare tider.

 

 

♥ Prata gärna med familjen också om hur de har upplevt helgerna och ledigheten. Alla ska ha en god möjlighet till vila och positiva upplevelser, så det blir en bra utgångspunkt för att planera nästa år. Om någon inte är helt nöjd så är det bättre att säga det nu istället för att avslöja det senare.

♥ Fokusera på det som är roligt med jobbet. Arbetsuppgifterna, en resa som väntar, goda resultat och inte minst jobbarkompisarna.

♥ Jämför dig inte med alla andra som varit på fina resor, fått dyra julklappar, bara ätit god mat och levt som kungar hela ledigheten. Det är nämligen oftast inte sant, men om någon delar med sig av något positivt från sin semester, gör vad du kan för att njuta med dem.

♥ Känns det verkligen inte roligt och du får till och med ångest, så är det kanske dags att utvärdera om du ska försöka byta arbete.

 

Hej hej :)

Ojoj vad det syns bra allt man bloggar :P Det verkar inte ha släppt ännu att det funkar via mobilen. Nåväl jag har inte gjort annat än ätit,sovit å fisit :P Ja jobbat sig lite. Idag efter jobbet har vi varit förbi mormor, vi åt en bit tårta och tog med henne på en promenad. Usch, fy å blä för att åldras...kan man inte bara få vara pigg, frisk ung hela livet typ. Nåväl nu ska vi äta sen packa lite mer. Ha det :D

Packar lite :)

Jag planerar lite semester ;)
Vi tänkte att vi packar oss iväg på fredag och blir borta 3v
åker lite hit och dit :P Nämen vi har som egentligen ganska fritt att göra lite hursomhelst.
Vi tar med oss pool, tält och lite grejer så då klarar vi oss nog ;)
Sötis fick bada i poolen idag det funkar fin fint jöh. 
Nu ska jag greja lite till, ha det :)

knas knas knas

 
Ett det går inte att sms:a till bloggen jag har uppdaterat er hela tiden men tyvärr så ser ni inget :P
Två bilderna går inte att få mindre direkt utan man måste göra någon omväg eller helt ärligt jag har inte sökt så noga om det går att ställa in ;)
Tre helgen har varit sisådär, vädret tröttheten och annat har spelat in under denna stora helg som KRN festivalen är då (nästan) varenda kotte festar till. Fast jag har hört att det kommer nog en ny festival ;)
Min pigaliga lilla snutteplutt är nöjd då är mamman nöjd :D
Ha det!

RSS 2.0