Julkonsert!

Julkonsert!

En konsert till förmån för Majblomman som delar ut bidrag till behövande barn i Sverige och i detta sammanhang till fattiga barn i stan.

Var du ochså med och se till att ALLA barn får en riktigt God Jul.
Köp biljetter till konserten eller skänk pengar till ändamålet!!!

 

Ja, vi var på julkonsert i kyrkan igår :), det var riktigt mysigt och då pengarna går till bra ändamål så kände man sig väldigt nöjd att kunna hjälpa till. Det handlade om biljett för 50 kronor.

Vi köpte våra biljetter via teaterföreningen tidigare under dagen. Väl framme var kön nästan helt nerför backen som man kommer upp till kyrkan :o. Dem ropar att alla med biljett får komma före, jo just kön blev från att vara lång och smal till att bli en enda klunga ?! Väl inne så var det redan tjockt, vi hitta en plats längst bak mellan två pelare så vi kunde ju se lite iaf. Under tidens gång så kommer det in mer och mer. En tjej sprang fram och tillbaka upp på scen och bad publiken hojta till om det fanns platser kvar. En här och en där...hon hörde efter igen jo då kunde dem få in två till, och igen och igen...till slut fick alla plats!!

Vet inte hur många biljetter som sålts någon i kön sa 700 och det såg ut att vara 100-150 utanför i kön utan biljett??

Min sambo undrade när det senast var såhär fullt...jag chansade på kanske då carola var i stan. Var tvungen att googla lite på det och mycket riktigt:

 

Kyrkan i stan rymmer 800 personer.

När 2000 trängdes där inne för att få se Carola tvingades kyrkvärden låsa portarna.

Så hemlig blev inte konserten som Carola hölls i Kyrkan. Ryktena gick och när det trängdes cirka 2000 människor i byggnaden så tvingades en kyrkvärd att låsa.

– Tänk om det kunde vara så här varje söndag, skrattade Carola, som inte tycktes besväras av att kyrkan var helt överfylld med folk.


Men nu kanske det handlar om att alla skulle få sitta men hallå så bekvämt behöver man väl egentligen inte ha, eller ta in några stolar i gången så hade det inte vart så precis att få in varje kotte så korrekt?? Men dem hade inte väntat sig så mycket folk vilket var skitbra egentligen. Att detta blir en årlig tradition röstar jag på :)!!

Det var urmysigt att lyssna underbara låtar och samtidigt blev man påmind om att det finns dem som har det värre!! Saker som är självklara för mig skor, kläder, mat, underbar familj och vänner listan kan göras lång.

 

När julkonserten är, nu på söndag undra om man måste gå dit 1-2 timmar innan för att få en bra plats :)?!

 

Ta hand om dig själv och andra :)!!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0