Hej!



Jag har varit upptagen med diverse saker ;).
Idag tisdag då, har fört Pigan till dagis nyligt. Hon har varit sjuk - febrig.
Bättre det än magsjuka.
Det var någon avdelning på ett dagis i stan som i fredags hade haft 0 barn pga magsjuka :(.
Vad ska vi klaga på idag ;)!?
Jo det finns en instans vid namn arbetsförmedlingen.
Det går att få coaching-stöd via dem.
Klappat och klart och gjort. Efter 3 eller 6 månader (beroende på vilket läge man är i), och stödet går inte att förlänga om man vill det. Det tar bara plötsligt tvärt slut....
Jag tycker att det är synd att det inte finns möjlighet att fortsätta om man känner att man behöver det, och 3 månader går fort.
Det tokigaste av allt som man kan få till svar (visslar och himlar med ögonen) är att man har "fått för mycket av coachen", att man ska vara glad att man har fått träffa coachen så mkt som man fått.
Det finns flera där ute som inte ens träffar coachen utan bara telefonkontakt!!!!!!!!!!!!
Af nämnde lite snabbt att om man ändå inte lyckats med att få jobb så kan dem ju lika gärna hålla i coachingen själva! Men se då till att göra det från början om ni i efterhand ska klaga på det jobb som coachen ändå gör.
Och dem menar på att om dem själva per handläggare "bara" har 20 sökande var så hade dem kunnat göra underverk, och ge den tiden som var och en behöver etc.

Kan bara säga att jag har en så stor klump i magen, jag har möte med af denna vecka. Helt sjukt att man kan känna så bara för att läget är som det är. Det var sååååå skönt med coaching-stödet som man ändå fått, göra bra nyttiga saker utan samma press som man har via af. Gah! 

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0